17
jun
2011
0

Kontraktssamtaler så smått i gang

Glimt har 24 spillere i stallen akkurat nå. Samtaler med noen av dem om fornyelse av kontrakten er så smått i gang. – Men noen er vi ikke interessert i å fornye kontrakten med, sier Glimt-direktør Bjørn-Tore Hansen. Her er listen over alle spillerne sortert på når kontrakten går ut:

Spiller: Kontrakt ut:
Jonas Ueland Kolstad 2011
Pavel Londak 2011
Per Verner Rønning 2011
Mounir Hamoud 2011
Morten Johannessen 2011
Karl Morten Eek 2011
Thomas Rønning 2011
Anders Karlsen 2011
Stig Johansen 2011
Trond Fredrik Ludvigsen 2011
Håvard Sakariassen 2011
Ivar Andreas Forn 2012
Thomas Jacobsen 2012
Ruben Imingen 2012
Michael Haukås 2012
Daniel Berntsen 2012
Christian Berg 2012
Viljar Nordberg 2012
Ruben Want 2012
Erlend Robertsen 2012
Daniel Stensland 2012
Martin Bjørnbak 2013
Jim Johansen 2013
Aram Khalili 2013

 

Glimt har altså nå 24 spillere i A-stallen, noe som er fire flere enn i planene for “Nye Glimt”.

Glimt-direktør Bjørn-Tore Hansen forteller at klubben ønsker å forlenge med noen av de som har kontrakt som går ut i år. – Men samtidig er vi klar på at andre ikke kommer til å få tilbud om ny kontrakt med Bodø/Glimt, sier Hansen. Han ønsker ikke nevne navn.

– Kan det være aktuelt for Glimt å styrke stallen når overgangsvinduet åpner igjen i august?

– Skal vi ha en spiller inn må en annen ut. Det er ikke penger i klubben til å øke lønnsbudsjettet. Men samtidig er det jo slik at dersom det blir rigget til en ekstern finansiering, som for eksempel i tilfellet Stig Johansen, kan det skje at en ny spiller kommer til Aspmyra. Dette skjer uansett i nært samarbeid med NordlandsGlimt som eier alle spillerne.

Bjørn-Tore Hansen sier at klubben først kommer til å konsentrere seg om de spillerne hvor kontrakten utløper i år.

– Hva med å forlenge avtalene med de unge talentene som Daniel Berntsen og Viljar Nordberg?

– Dette med korte og lange kontrakter er en balansegang. Vi har jo brent oss tidligere med for lange avtaler, så vi ønsker å være forsiktig. Samtidig må vi jo forsøke å sikre oss fornuftig lengde på kontraktene med de spillerne vi tror passer inn i klubben fremover. Også dette er et arbeid som vi skal gjøre sammen med NordlandsGlimt.