28
aug
2011
0

Daniel Berntsen til RBK!

Ja, så sier kveldens rykter. Bodø/Glimts juvel og en av de klart beste på Aspmyra i kveldens kamp mot Hødd skal altså være klar for Rosenborg. Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen sier i kveld at han som vanlig ikke kommenterer overganger eller rykter om overganger før ting er hundre prosent på plass. – Men det jeg kan si om dette ryktet er at det høres vel dramatisk ut, sier Hansen.

At Daniel Berntsen ikke kommer til å få noen lang karriere på Aspmyra i denne omgang er ikke noe spesielt originalt tips. Han er i søkelyset til drøssvis av klubber – fra FC København til Tromsø IL. Overgangsvinduet stenges jo som kjent onsdag ved midnatt, og som vanlig intensiveres rykteflommen tett før det skjer.

Andre rykter i samme sak handler om at Bodø/Glimt, eller Nordlandsglimt, som eier spillerne, ikke får noen penger for Daniel fordi spillerne etter sigende skal ha en såkalt deltidskontrakt med klubben. Akkurat det synes jeg personlig høres veldig merkelig ut, og forhåpentligvis stemmer det ikke.

Uansett om det virkelig er slik som sikre kilder hevder, at Daniel + RBK = sant eller ikke, så tror jeg det er lite sannsynlig at unggutten er i Glimt når august blir september.

Daniel Berntsen i kampen mot Hødd 28. august 2011

Siste kampen i Glimt-drakt? Så sier ryktene om Daniel Berntsen som skal være klar for RBK. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.