30
okt
2011
0

Her er årets Glimt-spillere

Her er de tre spillerne jeg mener har vært best denne sesongen:

  

  

  

  

  

Nummer 1: Daniel Berntsen

Daniel Berntsen best på Glimt 2011-sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Daniel Berntsen best på Glimt 2011-sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Unggutten kan se tilbake på en svært god sesong. Daniel har i perioder nærmest alene utgjort Glimts offensive kraft i kamp etter kamp. Riktignok har han ikke vært direkte involvert i så mange av Glimts scoringer, scoret fire selv og har noen flere assists, men har likevel vært svært sentral offensivt. På minussiden kan anføres at han enkelte ganger har vært litt for opptatt av å korrigere medspillere og at han fortsatt gjør noen merkelige/gale valg. Men dette klarer likevel ikke å rokke ved det faktum at Daniel Berntsen er årets beste Glimt-spiller i en alder av 18 år. Sterkt!

  

  

  

  

  

Nummer 2: Mounir Hamoud

Mounir Hamoud solid og god hele sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Mounir Hamoud solid og god hele sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Høyrebacken har vært jevnt god, offensivt som defensivt, gjennom hele 2011-sesongen. Det er en Aspmyra-yndling som dessverre forlater Bodø nå. Vi kommer til å savne raidene opp på høyresiden og hans kloke inngripener defensivt. En ytterst profesjonell og pålitelig spiller.

  

  

  

  

  

Nummer 3: Martin Bjørnbak

Martin Bjørnbak har imponert meg. Juniorspilleren som tok Adecconivået raskt og som kommer til å bli enda bedre. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Martin Bjørnbak har imponert meg. Juniorspilleren som tok Adecconivået raskt og som kommer til å bli enda bedre. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Kanskje litt overraskende for noen at jeg rangerer denne unggutten så høyt, men han har imponert meg. Å komme til Glimt som 19-åring og etter hvert få fast plass som midtstopper, er veldig bra. Det er først og fremst ranværingens jobb defensivt som har vært solid. Men når han etter hvert får bedre presisjon offensivt, og et større overblikk, begge deler kommer naturlig med rutinen, kan Martin bli den bautaen Glimt trenger der bak. Artig!

Uenig? Bruk gjerne kommentarfeltet til å skrive hvem DU mener er Glimts tre beste spillere i 2011-sesongen!