31
okt
2011
0

Hva er det dommeren snakker med Totte om?

(OBS: Tynn sak, men kult bilde!) Et stykke ut i andre omgang i kampen mot Sandnes Ulf tok dommer Petter Kristiansen Toppe seg tid til en prat med Glimts keepertrener Tor Arne Aga. 

Linjedommeren hadde først kontaktet Toppe som resolutt gikk noen meter i retning Glimt-benken, og der fikk Tor Arne Aga grei beskjed.

Totte og flere med ham på benken, reagerte på flere episoder spesielt i andre omgang, og ga nok uttrykk for det i en slik grad at linjedommeren tok affære.

Fra motsatt side av banen virket det som om linjedommeren Totte & co reagerte på var vel ivrig med offside-flagget sitt. Dessuten ble kanskje Ulrik Reinaldo snytt for ei straffe?

Uansett var det nok smart at Totte ikke fortsatte diskusjonen med dommeren, men bare sa seg enig i kritikken og unngikk derfor å bli henvist til tribunen med flere kampers karantene i starten av neste sesong som sannsynlig resultat.

Tor Arne Aga får klar beskjed av dommer Petter Kristiansen. Stemningen på benken later ellers til å være god. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Tor Arne Aga får klar beskjed av dommer Petter Kristiansen Toppe. Stemningen på benken later ellers til å være god. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.