11
jan
2012
0

Mads tar gjenvalg som Glimt-leder

Og han ønsker at Ørjan Bergs erstatter i styret blir en person med “massiv Glimt-erfaring”.

Årets årsmøte i FK Bodø/Glimt arrangeres mandag 12. mars (sannsynligvis) og i år blir det i alle fall ikke spenning knyttet til valg av klubbens leder.

– Jeg sier ja til gjenvalg, sier Mads Torrissen.

Han kom inn som øverste leder i Glimt i fjor etter å ha hjulpet klubben i enkeltsaker før det og dessuten vært en ivrig og engasjert tilskuer på Aspmyra i årevis.

Mads Torrissen var engasjert i det vi kan kalle for bergingsaksjonen som ble gjennomført i månedene før han ble valgt som leder, og har ledet klubben gjennom et år som i bunn og grunn ble meget positivt forutsetningene tatt i betraktning. Det er fortsatt to måneder igjen til årsmøtet, og kanskje litt tidlig å trekke noen konklusjoner rundt Glimtlederens innsats, men det som kan slås fast er at Torrissen har vært en litt annerledes ledertype enn forgjengerne.

Personlig er jeg helt sikker på at Mads Torrissen er rett person og rett type for å lede Glimt de kommende årene.

I løpet av februar måned går nestleder Ørjan Berg over i lønnet stilling i klubben (blir trenerkoordinator) og forlater derfor styret. Det er valgkomiteen under ledelse av den tidligere Glimt-spilleren Bjørnar Christensen som skal foreslå det nye styret, men hadde Torrissen fått plukke ny nestleder selv ville han sett etter en person med “massiv Glimt-erfaring”. – For det er noe jeg ikke har, sier han.

Har du forslag til hvem som bør inn i styret i klubben er det bare å bruke kommentarfeltet under denne artikkelen.

Og her kan du lese et intervju jeg gjorde med Mads i høst: “Har du ikke noe fornuftig å si, så ti stilt”.