Om denne bloggen

Hør her!

2016:

Dette året skal bli et langt mer aktivt bloggår enn fjoråret. Mens jeg i fjor var veldig opptatt av å snakke om hvor viktig det var med et politisk skifte i Bodø, noe som heldigvis ble en realitet, blir det større spredning over temaene i 2016.

Men fortsatt blir det mye Glimt og mye Bodø – de to store jubilantene dette året.

Ta gjerne kontakt med meg om du har forslag til saker jeg bør ta opp her:

borre@arntzen.info eller telefon 907 11 240

2015:

Hør her er en direkte fortsettelse av kommentarspalter jeg har hatt i Avisa Nordland, Bodø Nu og den nå nedlagte nettavisen ab24.

Det blir kommentarer, saker og intervjuer om stort og smått, om fotball. politikk og media, for å nevne noen favorittområder.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg nå i 2015 er svært opptatt av at vi får et politisk skifte. Først er det viktig for meg at Bodø får ny politisk ledelse til høsten. Det Høyre, FrP, KrF og Venstre har gjort med byen vår er nedslående. Jeg ser svært gjerne at den gjengen plasseres ettertrykkelig i opposisjon igjen. Der gjør de klart minst skade.

Så snart det er på plass, må vi jobbe for å få regjeringsskifte igjen. Nei, det var slett ikke alt den rødgrønne regjeringen gjorde som var bra, slett ikke, men alternativet har vist seg å være til å gråte av. Spesielt FrP i regjering er skumle saker, og la oss jobbe saklig og godt for å få dem vekk fra makten.

Jeg forventer selvsagt ikke at du som leser på bloggen min er enig med meg, men nå vet du i det minste hvor jeg står: Ida Pinnerød som ny ordfører i Bodø høsten 2015! Og Siv Jensen og Tom Cato Karlsen vekk fra maktposisjonene to år senere.