Viktig signal-signering

Tommy Knarvik er navnet glimtledelsen håper både skal skape entusiasme rundt laget OG fortelle spillere som måtte være i tvil: Glimt er en attraktiv klubb.

Rett etter årsskiftet ga styret i Glimt trenerduoen Cato Hansen og Tom-Kåre Staurvik klar beskjed om at de måtte få på plass en spiller av et visst format.

– Bruk gjerne noe mer penger enn vi før har snakket om å bruke, men få på plass en signatur med signalverdi, lød beskjeden fra styreleder til sportsledelsen – om enn ikke ordrett.

Det som Mads Torrissen & co ønsket seg, og nå har fått med Tommy Knarviks gledelige signatur på en treårsavtale med Bodø/Glimt, var altså en overgang som kunne fungere som et viktig signal. Og det var altså minst to beskjeder som skulle ut: Omgivelsene skulle få vite at ambisjonene om opprykk er mer enn bare snakk. Andre spillere som nå sitter på gjerde skulle få vite at Glimt faktisk kan være et meget godt alternativ – selv for de med soleklare ambisjoner om Tippeliga.

Selv om kostnaden med akkurat denne signeringen ble noe høyere enn planlagt, er glimtlederen og hans kolleger i styret, villig til å ta den risikoen for å få ut disse signalene og skape entusiasme. Så lenge vi fortsatt snakker om en relativt sett nøktern avtale som på ingen måte setter klubbøkonomien i fare, er det bare å hilse Knarvik velkommen.

De umiddelbare reaksjonene tyder på at trekket fungerer:

  • Fansen virker happy og drømmen om opprykk er plutselig blitt mer realistisk.
  • Spillerne er glade for å få en så rutinert, og ikke minst sosial og trivelig kar som Tommy Knarvik med på laget.
  • Trenerne får en rutinert spiller som vet hva det handler om og selvsagt kan løfte prestasjonene både i kamp og på trening.

Det som også gleder en observatør på sidelinjen er at Tommy Knarvik virker så steike motivert for å gjøre en skikkelig jobb i Glimt. Han har ambisjoner på egne og på klubbens vegne, dette blir ikke en siste desperat kontrakt for å tjene noen slanter før fotballkarrieren er over.

1 kommentar

  1. Dette er kjempekult! 🙂 Men hvem er egentlig Glimt-spillere nå? Kunne vi fått en oversikt over stallen?

    Hva skjer for eks med Torgeir Dahle og Stig Johansen? Er de fortsatt Glimt-spillere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *