Hva har skjedd med «Roald Aas»?

Fra lykkeligere dager for "Roald Aas". Lagbilde etter en knepen seier i oktober 2014.
Fra lykkeligere dager for "Roald Aas". Lagbilde etter en knepen seier i oktober 2014. Foto fra Facebook-siden til Mandagsquizen: https://www.facebook.com/pages/Quiz-med-Liv-og-Herr-Eide/180188162081773?fref=ts

Den store snakkisen i quiz-Bodø: Hva i alle dager har skjedd med det tidligere så sterke laget «Roald Aas»? Stein Sneve, Freddy Thoresen & co står med null seire etter at to måneder er unnagjort. Laget har faktisk ikke vunnet siden lenge før advent i fjor!

Flere kilder i miljøet forteller om stor undring blant deltakerne på Quiz med Liv og Herr Eide mandagskveldene på Mon Ami.

Fra lykkeligere dager for "Roald Aas". Lagbilde etter en knepen seier i oktober 2014.
Fra lykkeligere dager for «Roald Aas». Lagbilde etter en knepen seier i oktober 2014. Foto fra Facebook-siden til Mandagsquizen: https://www.facebook.com/pages/Quiz-med-Liv-og-Herr-Eide/180188162081773?fref=ts

Etter at hele åtte runder av årets quiz-sesong er unnagjort, har «Roald Aas» tre andreplasser, fire tredjeplasser og, det foreløpige bunnpunktet 3. februar, en femteplass.

Kanskje var det mer enn bare en svak dag på quiz-jobben da Roald Aas på siste quiz i fjor endte helt nede på en 9. plass? Siste 1.plass for disse seiersvante quizerne ble notert så langt tilbake som 17. november.

Frem fra skyggen av «Roald Aas» dukker nye sterke lag opp. Quiz-interesserte bodøfolk kan merke seg lag som «Oddski», «Fri flyt» og «Carsten and the Hawaii O’Five».

«Roald Aas» består av blant andre Stein Sneve, Freddy Thoresen, Raymond Dokmo, Børje Klæboe Eidissen, Linda Storholm, Hans Trygve Holm og Arne Finne. Sterke navn, åpenbart, men det holder altså ikke til å vinne Mandagsquizen lenger…

Du kan følge med på Quiz fra Liv og Herr Eide på Facebook her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *