Hvilken kamp så Kåre Ingebrigtsen?

– Vi var dårlig i første omgang, men klart bedre i andre, sa Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen til NRK etter tapet for Moss på Melløs. Lurer på hvilken kamp Kåre fulgte for Glimt var skuffende dårlig i første OG i andre omgang!

Kåre skal ha helt rett i at Glimt var dårlig før pausen. Det var pinlige saker med masse tapte dueller og feilpasninger i søkk og kav. Moss tok fortjent ledelsen. Men jeg følte meg rimelig sikker på at Glimt ville heve seg betraktelig i andre omgang.

Det skjedde ikke. Uansett hva Kåre måtte påstå. Glimt ble kjempet i senk, fortsatte å slurve med pasningene og hadde absolutt ingen planer for sine dødballer.

Ett poeng på tre bortekamper er selvsagt for lite om vi skal tro på opprykk. Men viktigere akkurat nå er jo at Glimt-spillerne må forstå at i Adeccoligaen er det kjemping og atter kjemping som funker. Finspillet kan de ta på Aspmyra etter å ha tatt ledelsen med et par mål.

PS: Spillerbørsen til ab24 gir terningkast 1 til Thomas Rønning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *