Glimt: 40 millioner i gjeld

Avisa Nordland (papir) starter i dag (21. september) det de kaller for søkelysserie på Bodø/Glimt. I det første oppslaget konstatereres det at Glimt har formidable 40 millioner i gjeld.Det er en vanvittig stor sum, og selvsagt helt uhåndterlig.

Skal dagens Bodø/Glimt reddes må gjelden vekk, og hvordan kan det la seg gjøre?

Septemberlønna til spillerne er på vei inn nå, slik at dette ikke blir noe «issue» før i oktober.

Det er flott at den reelle situasjonen til Glimt blir kjent, fordi vi ser at engasjementet (på Facebook og ellers) er stigende. Men hvorfor i all verden har Glimt vært så tilbakeholden med denne informasjonen helt fram til nå?

1 kommentar

  1. Men hvorfor visste ikke avisa Nordland om gjelda på 40 millioner? Og hva med Nordlandsbanken? En god uke før dette tallet kom frem via NRK1 (25 mill.) og deretter Aftenposten nett (40 mill.) skrev avisa at Glimt hadde 7 mill. i gjeld! Forsøk på å holde fakta skjult?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *