Odd Grenland så Daniel Berntsen

Torsdag var tippeligaklubben Odd Grenland på Aspmyra for å studere midtbanetalentet. Det er selvsagt flere klubber enn TIL som har merket seg at Glimt har en ny stjerne på gang.

– Jeg vet at Odd Grenland var på Aspmyra for å se Glimt-Kongsvinger, men jeg vet ikke hvilken spiller eller hvilke spillere klubben ønsket å se spesielt på, sier Glimt-direktør Bjørn-Tore Hansen.

Men om Glimt-direktøren ikke vet, så behøver man vel ikke være Einstein for å skjønne at Daniel Berntsen er en spiller en hver tippeligaklubb kunne tenke seg i stallen. Og Odds talentspeider fikk se en meget god kamp av unge Berntsen – inkludert et lekkert mål.

Daniel Berntsen har som kjent kontrakt med Glimt ut neste sesong. Hvorvidt NordlandsGlimt, det nye selskapet som i realiteten eier alle Glimt-spillerne, kommer til å stresse en ny og lengre kontrakt, er usikkert. NordlandsGlimt er helt i startgropa, men med folk som Arne Juell, Ove Andreassen, Tord Ueland Kolstad og Benn Eidissen i styret er det vel liten grunn til å tro at de slurver med timingen i dette tilfellet.

Eller?

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *