Tromsø-basert selskap sponser Glimt

Mye går Glimts vei om dagen. Ikke bare på banen.

Bodø/Glimt klatrer sakte, men sikkert på tabellen. Selvtilliten blir stadig større og prestasjonene stadig bedre. Søndag ble det som kjent tre nye og viktige poeng etter en svært underholdende og tidvis god kamp mot Mjøndalen.

Men det er ikke bare rent sportslig at ting bedrer seg for vår hardt prøvede klubb. Snart får vi se en ny draktsponsor som gir over 300 000 kroner i Glimt-kassa.

Det er Tromsø-entreprenøren Consto AS, selskapet som har kjøpt opp Roy A. Strøm AS i Bodø, som har sagt seg villig til å sponse Glimt med drakt- og stadionreklame ut 2011-sesongen. Glimt får meget pene vel 300 000 kroner for denne avtalen, og det er penger som selvsagt kommer svært godt med.

Spesielt bra er det jo at denne avtalen skjer før 30. juni ettersom det er regnskapstallene for perioden frem til utgangen av juni som er utgangspunktet når lisensnemda skal vurdere Glimt igjen i september.

Men:

Avtalen med Consto er visstnok den eneste nye Glimt har inngått så langt i år. Klubben skal heller ikke ha fått på plass noen re-signeringer av løpende avtaler selv om mange går ut etter denne sesongen. To av de største avtalene, Nordlandsbanken og Leonard Nilsen & Sønner er blant de som går ut ved årsskiftet.

Men dette bekymrer ikke Glimt-direktør Bjørn-Tore Hansen som sier at han «er komfortabel med situasjonen».

Glimt budsjetterer med ca 16 millioner kroner i reklame- og sponsorinntekter i 2011.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *