Daniel Berntsen til RBK!

Ja, så sier kveldens rykter. Bodø/Glimts juvel og en av de klart beste på Aspmyra i kveldens kamp mot Hødd skal altså være klar for Rosenborg. Glimt-direktør Bjørn Tore Hansen sier i kveld at han som vanlig ikke kommenterer overganger eller rykter om overganger før ting er hundre prosent på plass. – Men det jeg kan si om dette ryktet er at det høres vel dramatisk ut, sier Hansen.

At Daniel Berntsen ikke kommer til å få noen lang karriere på Aspmyra i denne omgang er ikke noe spesielt originalt tips. Han er i søkelyset til drøssvis av klubber – fra FC København til Tromsø IL. Overgangsvinduet stenges jo som kjent onsdag ved midnatt, og som vanlig intensiveres rykteflommen tett før det skjer.

Andre rykter i samme sak handler om at Bodø/Glimt, eller Nordlandsglimt, som eier spillerne, ikke får noen penger for Daniel fordi spillerne etter sigende skal ha en såkalt deltidskontrakt med klubben. Akkurat det synes jeg personlig høres veldig merkelig ut, og forhåpentligvis stemmer det ikke.

Uansett om det virkelig er slik som sikre kilder hevder, at Daniel + RBK = sant eller ikke, så tror jeg det er lite sannsynlig at unggutten er i Glimt når august blir september.

Daniel Berntsen i kampen mot Hødd 28. august 2011
Siste kampen i Glimt-drakt? Så sier ryktene om Daniel Berntsen som skal være klar for RBK. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

4 kommentarer

 1. Skal en av glimts største talenter gå fra klubben uten å engang spille en full sesong?

  Og er det noe tull med kontrakter som gjør at klubben ikke sitter igjen med noe som helst, så skal flere hoder rulle.

 2. Det er jo tydelig at Daniel Berntsen ikke er motivert til å fortsette i Glimt. Han har tidligere uttalt at han hadde lyst til å gå til Tromsø og spille i Tippeligaen nå. Og denne gangen er han tydelig på at han ønsker overgang til Rosenborg.

  Jeg synes det er litt trist, siden han tydelig er et enormt talent. Men om han ikke vil spille for Glimt så kan han jo ikke tvinges. Selv om han er et stort talent så tror jeg ikke han spiller Markus Henriksen på benken med det første, så det er jo strengt tatt Rosenborg 2 han signerer for.

 3. Det er svært synd om vi mister Berntsen, men dette er skjebnen til en liten klubb som Glimt, desverre. Jeg mener dog at dette er altfor tidlig for Berntsen å ta steget opp.

  Beste scenario: Glimt selger til RBK for et sted mellom 3-5 mill, med en videresalgklausul på mellom 10-15%. Berntsen kommer hyppig innpå, RBK kvaler til europa, Berntsen blir solgt videre, med inntekter for Glimt.

  Verste scenario: Berntsen blir sittende på benken, lånes etterhvert ut til Ranheim f.eks, stagnerer, og kommer desillusjonert tilbake, i en dårlig forfatning i 25-26 årsalderen, vi har vel sett noen eksempler på det?

  Jeg ønsker uansett Daniel Berntsen lykke til, takk for mange fine øyeblikk, for min del gjennom bortekampene, og nrk-web:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *