I dialog med Alta-stopper

Søndag kveld kunne Alta-spilleren Christian Gauseth fortelle på Twitter at deres midtstopper Thomas Båtnes Braaten er klar for Glimt fra årsskiftet. Selv om det ikke er hundre prosent riktig, er det mye som tyder på at denne overgangen kommer til å skje. 

Glimttrener Cato Hansen sier at både Glimt og Thomas Båtnes Braathen har andre ting å konsentrere seg om i sesongavslutningen enn overganger.

– Jeg kan bekrefte at vi er i dialog med Thomas og at vi ønsker å få til en overgang. Fortsatt er dette imidlertid ikke i boks. Vi må ta ting i riktig rekkefølge, og nå er det altså først og fremst fokus på de siste seriekampene som er viktige både for oss og for Alta, sier Cat0.

Thomas Båtnes Braathen er født i 1987, midstopper, opprinnelig fra Nordreisa. Tvillingbroren, Vegard, spiller også på Alta.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *