Her er årets Glimt-spillere

Her er de tre spillerne jeg mener har vært best denne sesongen:

  

  

  

  

  

Nummer 1: Daniel Berntsen

Daniel Berntsen best på Glimt 2011-sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.
Daniel Berntsen best på Glimt 2011-sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Unggutten kan se tilbake på en svært god sesong. Daniel har i perioder nærmest alene utgjort Glimts offensive kraft i kamp etter kamp. Riktignok har han ikke vært direkte involvert i så mange av Glimts scoringer, scoret fire selv og har noen flere assists, men har likevel vært svært sentral offensivt. På minussiden kan anføres at han enkelte ganger har vært litt for opptatt av å korrigere medspillere og at han fortsatt gjør noen merkelige/gale valg. Men dette klarer likevel ikke å rokke ved det faktum at Daniel Berntsen er årets beste Glimt-spiller i en alder av 18 år. Sterkt!

  

  

  

  

  

Nummer 2: Mounir Hamoud

Mounir Hamoud solid og god hele sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.
Mounir Hamoud solid og god hele sesongen. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Høyrebacken har vært jevnt god, offensivt som defensivt, gjennom hele 2011-sesongen. Det er en Aspmyra-yndling som dessverre forlater Bodø nå. Vi kommer til å savne raidene opp på høyresiden og hans kloke inngripener defensivt. En ytterst profesjonell og pålitelig spiller.

  

  

  

  

  

Nummer 3: Martin Bjørnbak

Martin Bjørnbak har imponert meg. Juniorspilleren som tok Adecconivået raskt og som kommer til å bli enda bedre. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.
Martin Bjørnbak har imponert meg. Juniorspilleren som tok Adecconivået raskt og som kommer til å bli enda bedre. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Kanskje litt overraskende for noen at jeg rangerer denne unggutten så høyt, men han har imponert meg. Å komme til Glimt som 19-åring og etter hvert få fast plass som midtstopper, er veldig bra. Det er først og fremst ranværingens jobb defensivt som har vært solid. Men når han etter hvert får bedre presisjon offensivt, og et større overblikk, begge deler kommer naturlig med rutinen, kan Martin bli den bautaen Glimt trenger der bak. Artig!

Uenig? Bruk gjerne kommentarfeltet til å skrive hvem DU mener er Glimts tre beste spillere i 2011-sesongen!

6 kommentarer

  1. Absolutt ikke uenig i valget av de tre. Men jeg ville ha rangert Mounir øverst. Daniel er god, men som du påpeker, han har fremdeles mye å lære. Kanskje har det handlet om at han har manglet strenger å spille på ( =gode nok medspillere), men siste halvdel av sesongen har Daniel stanget litt i mot. Motstandere har vært forberedt på spillestilen hans og dermed taklet ham bedre. Det krever at han og laget må utnytte hans styrker på en ny og smartere måte, noe jeg ikke synes de har lykkes med i særlig grad. Nå håper jeg Daniel får spille eliteserie i RBK! Blir han benkesliter eller 2. divisjonsspiller, må han bare fortest mulig komme seg vekk derfra.
    Hva Martin angår – han må vel være årets kupp 🙂

  2. Jeg ville nok rangert Bjørnbak enda høyere opp på listen. Det å komme fra lavere divisjoner å imponere i Adeccoligaen er utrolig sterkt. En midtstopper er en spiller som kan være utrolig god uten at man legger merke til han, og det er Bjørnbak – pluss noget attåt.

    Daniel Berntsen er ikke årets spiller for meg. Han leverte suverene kamper i tiden før overgangspratet begynte, men har etter det bare dalt i form. Et par vakre finter nå og da gjør ikke opp for alle minuttene han ikke presterer.

  3. Enig i ditt valg av nr.1, mener at Bjørnbakk er like i hælene, og burde kanskje vært rangert et hakk høyere. Jeg er ikke så enig i at Hamoud er på den lista, jo han har vært en god spiller for Glimt, men jeg mener han innimellom gjør noen merkelige valg bak der,og fomler litt i pressede situasjoner. Nr.3 på din liste Børre,burde etter min mening vært, Jim Johansen. Med litt justering av holdninger, og god coaching er han en kandidat som nøkkelspiller kommende sesomng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *