André Hanssen tilbake igjen?

Ting tyder på at André Hanssen kommer tilbake til Glimt for tredje gang som A-lagsspiller.

Det er ikke undertegnet noen avtale, men André Hanssen skal ha sagt seg villig til å gjøre Glimt-spiller av seg igjen dersom klubben ønsker det.

André kom til Glimt første gang i 1999, andre gang i 2009, og nå vender han kanskje tilbake til Bodø etter en periode i Strømsgodset.

Skjervøyværingen som blir 31 år 31. januar 2012, vurderes som et godt alternativ på midtbanen kanskje spesielt så lenge Christian Berg er såpass skadeforfulgt som han er.

2 kommentarer

  1. Det høres veldig, veldig bra ut! Jeg vet ikke hvordan det står til med spillerferdighetene hans, men han er en gjennomprofesjonell spiller. Faktisk var han langt mer profesjonell enn resten av spillergruppa da han slo gjennom i Glimt. Nå som en god del av spillergruppa er byttet ut og vi har en ung stall, er det veldig bra å få inn et slikt gjennomprofesjonellt forbilde, som bidrar med rutine både på og utenfor banen.

  2. Har ikke han en 2-års kontrakt med Godset og 1 år igjen av den da? Man vet hva man får – hvis han nå er garantert frisk etter kneoperasjonen da.

    Jeg vet ikke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *