Hansen + Staurvik = Sant

Da er det bekreftet at Cato Hansen og Tom-Kåre Staurvik sammen skal ha det sportslige ansvaret for Bodø/Glimts A-lag i 2012. Cato blir hovedtrener og Tom-Kåre får tittelen trener – ikke assistenttrener eller hjelpetrener.

Bodø/Glimt sendte onsdag ut følgende pressemelding:

FK Bodø/Glimt har i dag ansatt hovedtrener og trener for sesongen 2012

Cato Hansen er ansatt som hovedtrener. Med seg på laget får han trener Tom Kåre Staurvik. Begge kontraktene har en varighet på 1 år. Klubben har en opsjon på forlengelse ut 2013. Dette gir en god og fleksibel løsning for FK Bodø/Glimt.
– Cato Hansen uttaler at han er meget fornøyd med å få Tom Kåre på laget. Tom Kåre vil få bruke all sin kompetanse og erfaring for å utvikle oss videre.

– Tom Kåre Staurvik uttaler at han gleder seg som en unge til å ta fatt samarbeidet med Cato og er sikker på de sammen skal klare å løfte klubben fremover.

– Vi har brukt tid for å finne en felles plattform for vi har begge et sterkt ønske om å ta klubben tilbake til tippeligaen, sier Hansen og Staurvik.

– Klubben er meget fornøyd med å få på plass denne spennende løsningen. Vi får et team med komplementære ferdigheter som vi mener vil utvikle A-laget i positiv retning. Vi synes også det er flott at dette er en lokal løsning, sier styreleder Mads Torrissen og direktør Bjørn-Tore Hansen.

 

Cato Hansen og Tom-Kåre Staurvik sammen om Glimts A-lag 2012.
Cato Hansen og Tom-Kåre Staurvik sammen om Glimts A-lag 2012.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *