Mads ofres, Benn må gå

Ryktene går om at Mads Torrissen ofres på årsmøtet i februar. Kanskje blir det den gamle Glimt-keeperen og Høyre-politikeren Oddleif Olavsen som overtar.

Etter alt å dømme kommer valgkomiteen i Bodø/Glimt til å ofre styreleder Mads Torrissen når de legger fram sitt forslag til nytt styre. Valgkomiteens leder, Benn Eidissen, må gjerne tro at dette er en fornuftig retning, men samtidig bør han trekke seg fra valgkomiteen på det samme årsmøtet som han sparker Mads.

I løpet av tirsdag ettermiddag ble det kjent at valgkomiteen i Bodø/Glimt (Benn Eidissen, Tord Ueland Kolstad og Harriet Andreassen) kommer til å erstatte dagens styreleder med en ny mann. Mads Torrissen ofres rett og slett etter nedrykket.

Det store spørsmålet er hvem som blir innstilt som ny leder. Mitt tips er at vedkommende finnes blant Benn Eidissens politiske venner. Og da ganske sikkert en person som er akkurat like lite glad i Nordland Høyre som Benn Eidissen er selv. Navnet Oddleif Olavsen, pensjonert politiker og gammel Glimt-spiller, er høyst sannsynlig, uten at jeg vet dette sikkert.

Det er for tidlig å oppsummere hva Mads Torrissen har fått til gjennom sine mange år som styreleder i Glimt, og det kan nok tenkes det er på tide med et bytte. Men det er jo rimelig ironisk at det er en eks-formann som holdt på å kjøre hele klubben fullstendig i grøfta som nå er høy og mørk og kicker ut Torrissen – mannen som jo fikk klubben opp og stå etter alt trøblet Eidissen etterlot seg.

Tromsø IL-sponsoren Benn Eidissen har vært leder av Bodø/Glimts valgkomite i flere år, og Benn har latt Mads få kjøre løpet som han ønsket hele tiden. Det har gått veldig bra inntil den sportslige fadesen i år. Nå mener altså Benn at nok er nok. Personlig hadde jeg ønsket meg at noe skjedde i den sportslige styringen av klubben, og jeg hadde gjerne sett at Mads fikk fortsette gitt at så skjedde.

Valgkomiteens forslag blir alltid vedtatt på Glimts årsmøter, og det kommer sikkert til å skje denne gangen også. Jeg tipper sparkingen av Mads får flere andre i styret til å vurdere om de ønsker å fortsette.

Det som er åpenbart i mine øyne er at valgkomiteens leder, som har foreslått Mads Torrissen gjenvalgt år etter år, blir pokka nødt til å forlate vervet når han på denne måten så tydelig forteller at han fikk valgt feil mann til å styre klubben i 2016.

Så får vi håpe at hans siste styreforslag ikke er så dårlig at det som er bygget opp de siste årene raseres.

Ryktene går om at Mads Torrissen ofres på årsmøtet i februar. Kanskje blir det den gamle Glimt-keeperen og Høyre-politikeren Oddleif Olavsen som overtar.
Ryktene går om at Mads Torrissen ofres på årsmøtet i februar. Kanskje blir det den gamle Glimt-keeperen og Høyre-politikeren Oddleif Olavsen som overtar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *