«Halv pris» for Glimts nye styreleder

Hege Leirfall Ingebrigtsen er foreslått som ny styreleder i Boidø/Glimt. Årsmøtet er 9. mars 2017.
Hege Leirfall Ingebrigtsen er foreslått som ny styreleder i Boidø/Glimt. Årsmøtet er 9. mars 2017.

Da Hege Leirfall ble presentert som den nye styrelederen for Bodø/Glimt ble det samtidig klart at hun skulle få 200 000 kroner i året i honorar for jobben. Nå er denne summen halvert.

Årsmøtet i Bodø/Glimt torsdag 9. mars inviteres til å akseptere et styrelederhonorar på 100 000 kroner. Det er kun Leirfall som skal honoreres, de øvrige styremedlemmene jobber gratis.

Jeg har tidligere ønsket Leirfall velkommen som ny styreleder i Glimt og skrevet at det egentlig er OK med en styreleder som får betalt for jobben. Da er det mye enklere å stille krav. Samtidig registrerer jeg jo at det i de fleste andre toppklubbene ikke betales styrehonorar, ei heller betaling for styrevervene i Norges Fotballforbund.

16. eller 19. september? Det er spørsmålet

Ble Bodø/Glimt stiftet lørdag 16. september eller tirsdag 19. september 1916? Se det er kanskje ikke så opplagt som man skulle tro etter jubileumsfeiringen i fjor eller etter å ha lest klubbens gjeldende lover. Jacob Victor Klette og Tarjei Eck Hansen mener de er all mulig grunn til å endre på den offisielle stiftelsesdatoen FRA den 19. TIL den 16. september og de vil ha årsmøtet med seg på det.

Jeg synes de argumenterer veldig godt – sjekk selv under innkomne forslag på side 58 i årsrapporten 2016

Tor-Ove Falch inn i valgkomiteen

Mangeårig ansatt i Bodø/Glimt og en sentral person i klubben gjennom mange år overtar nå den ledige plassen i valgkomiteen etter at Benn Eidissen ikke gjenvelges.

Tord Ueland Kolstad foreslås som ny leder for valgkomiteen, mens Harriet Andreassen (gjenvalg) og Tor-Ove Falch blir medlemmer.

Årsmøtet i Glimt gjennomføres altså på Aspmyra torsdag 9. mars kl. 18.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *