Martin heldig, uflaks for Thobias, Christian usikker

Martin Bjørnbak er disponibel for Glimt-trener Cato Hansen i søndagens kamp borte mot Nybergsund. Thobias Skovgaard derimot, kan ikke benyttes etter juniorbataljen mot RBK torsdag kveld. Kaptein Christian Berg spiller neppe søndag.

Bjørnbak pådro seg rødt kort torsdag kveld, og må minimum sone én kamp. Den kampen er juniorkampen som er berammet til søndag kl. 14. Han kan derfor spille A-kampen senere på dagen, og så avgjøres det først i neste uke om det røde kortet får ytterligere konsekvenser.

Den danske «leiesoldaten» Thobias Skovgaard er derimot ikke tilgjengelig for Cato i søndagens bortekamp. Han pådro seg et brudd i en arm i kampen mot RBK, og må påregne noen uker med gips. Men bruddet er kanskje ikke verre enn at han kan spille med beskyttelse, men søndag blir for tidlig uansett.

Glimt-treneren har med andre ord mange utfordringer om dagen. Men heldigvis for søndagens kamp er midtstopper Bjørnbak disponibel. Tirsdag ble det kjent at hans makker Tom Erik Nordberg er ute for en god stund, og inn i midtforsvaret kommer Karl Morten Eek.

En annen utfordring for Cato nå er at kaptein og midtbaneanker Christian Berg pådro seg en trøkk på onsdagstreningen, og har ikke kunnet trene siden. Det er tvilsomt om Christian blir med til søndagens bortekamp, men den avgjørelsen er ikke tatt ennå.

Martin Bjørnbak får heldigvis spille søndagens bortekamp, men det er mer tvilsomt om kapteinen Christian Berg (th) blir med. Her er begge i aksjon mot Løv-Ham. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.
Martin Bjørnbak får heldigvis spille søndagens bortekamp, men det er mer tvilsomt om kapteinen Christian Berg (th) blir med. Her er begge i aksjon mot Løv-Ham. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *