Cato ber Pavel bli i Glimt

Pavel Londak har ett år igjen av kontrakten sin med Glimt, og klubbens trener har bedt estlenderen bli i Bodø minst to år ut over det.

En god målvakt er opprykk verdt for Bodø/Glimt, og det vet selvsagt trener Cato Hansen.

Glimt ønsker at Pavel Londak forlenger kontrakten sin med klubben. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.
Glimt ønsker at Pavel Londak forlenger kontrakten sin med klubben. Foto: Per-Inge Thorud Johnsen.

– Jeg synes Pavel Londak er en meget god målvakt. Derfor har jeg bedt ham vurdere å bli i Bodø i to år ut over kontrakten som går ut desember 2012, sier Cato Hansen.

Hansen har altså gitt 31-åringen noe å tenke på, men det spørs likevel om ikke Pavel prioriterer å finne seg en klubb med et høyere lønnsnivå enn Glimt kan tilby.

Uansett vil Glimt få glede av Pavels styrker i målet én sesong til – dersom det da ikke dukker opp noen klubber som legger mange penger på bordet for å signere sisteskansen.

5 kommentarer

    1. Jonas er en knakende grei kar, og gjorde sine saker veldig bra tidligere i år.
      Men å påstå at han er bedre enn Pavel – se det synes jeg er å ta litt hardt i! 🙂

  1. Hadde vært fint om Pavel ville bli, men vi burde uansett se oss om etter en ny, ung keeper med videreutviklingspotensiale. Et hett tips kan jo være Aleksander Vangen som står for nyopprykkede Ull/Kisa. Han mener jeg har stått for Glimt på aldersbestemte lag, og er vel 88 eller 89-modell

  2. Pavel Londak er uten tvil en av de bedre keeperne Glimt har hatt,her må alt settes inn for å beholde han så lenge som mulig.

    Børre, du som bor der oppe, og har litt innsyn i Glimt-rekkene, hvem befinner seg bak Londak? finns det noen klare kandidater bak, som banker på keeperdøra?

  3. Siden Glimt går mot overskudd i år så bør man holde på Londak ut kontraktstiden og ikke selge, selv om Glimt fortsatt er en «fattig» klubb. Det er definitivt verd å ha en så god spiller i stallen hvis opprykk er ambisjonen. Skulle man rykke opp er man plutselig attraktiv for en like god målvakt om Pavel skulle velge å ikke forlenge kontrakten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *