Cato: – Tom-Kåre er ETT alternativ

Cato Hansen (tv) og Tom-Kåre Staurvik jobber fortsatt med å lage en arbeidsplan som gjør at de to kan jobbe sammen med A-laget i 2012. Men Cato ser også andre alternativer enn Tom-Kåre som assistenttrener.

Glimts hovedtrener, Cato Hansen, bruker mye av tiden før feriestarten 15. november til å være med på å planlegge 2012-sesongen, og en viktig brikke i det som skal skje er hans assistenttrener.

Cato bekrefter at han har hatt samtaler med Tom-Kåre og at disse fortsetter nå.

– Det vil være positivt for Glimt om et slikt samarbeid blir virkelighet, men skulle så ikke skje, ser jeg flere andre alternativer uten at jeg ønsker å komme med navn nå, sier Cato.

Dermed virker det plutselig langt mer åpent om vi får se duoen Hansen/Staurvik i spann som A-lagstrenere i Glimt i 2012.

Og andre assistenttreneremner mangler jo ikke; Stig Johansen og Jan Erik Bjerk er kanskje de mest opplagte av de som allerede er å finne på Aspmyra, men ellers skal jo klubben ansatte tre nye fotballfaglig sterke spillerutviklere, og blant disse finnes sikkert andre alternativer.

– Vi skal jo se bruken av alle trenerne i en større sammenheng. Hvilken jobb den ene får kan få følger for hvordan vi bruker den andre, for å si det sånn, sier Cato.

Da Cato Hansen overtok etter Kåre Ingebrigtsen rykket Jan Erik Bjerk opp som assistent etter å ha hatt ansvar for JR/B-laget. Bjerk har dermed sin del av æren for de gode resultatene som faktisk ble oppnådd etter at Kåre Ingebrigtsen måtte gå.

Jan Erik Bjerk er for øvrig den eneste treneren i Glimt (og kanskje i norsk toppfotball?) som er fast ansatt, og ikke på tidsbestemt kontrakt.

2 kommentarer

  1. Er Jørgen Ingebrigtsen fortsatt i Glimt-systemet? Der en jeg har inntrykk av som sitter med enormt mye kunnskap og innsikt i treningsmetoder og prestasjonsanalyse knyttet mot fotball.

  2. Er det virkelig plass til disse 2 uten at det blir konflikter? Tror nok ikke det. Da er nok Jan Erik Bjerk et bedre alternativ for så og la TKS ta over 2 laget til Glimt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *