Treneravtaler i boks denne uka?

Mye tyder på at det i løpet av denne uka, eller senest i starten av neste, blir klart hvem som skal være hovedtrener og assistenttrener for Bodø/Glimt i 2012-sesongen.

Akkurat nå gjenstår det bare noen formaliteter før alt er i boks.

  • Og som hovedtrener blir det, som de fleste vel har regnet med og som jeg skrev her på bloggen 12. oktober, Cato Hansen.
  • Assistenttrener blir, etter all sannsynlighet, Tom-Kåre Hillestad Staurvik.

Dermed kommer to viktige brikker på plass, og klubbens sportslige ledelse kan jobbe videre med å fullføre den ganske så store kabalen som handler om junior/b-lagstrener(e), spillerutviklere og ny heltidsansatt trenerkoordinator.

Som jeg skrev i nevnte bloggpost 12. oktober går Ørjan Berg sannsynligvis fra vervet som nestleder og sportslig ansvarlig i styret i FK Bodø/Glimt over i en fulltidsstilling som trenerkoordinator.

 

4 kommentarer

  1. Kan noen gjøre rede for følgende:
    Hva slags trenerutdanning og -erfaring har Tom Kåre Staurvik?
    Man kan «mene noe om personen Tom Kåre Staurvik». Men uten slike fakta i bunnen er det umulig å ha noen klar formening om ham i en assistenttrenerrolle.

  2. Jeg har også undret meg over hvorfor han på liv og død må inn i trenerteamet. Virker som at overraskende gode resultater var fra Cato var det eneste som hindret han i å bli hovedtrener. Til tross for at han bare en halv katastrofal sesong i 2. divisjon som tidligere erfaring.

  3. Staurvik har nå vel strengt tatt 1,5 sesong med erfaring fra første divisjon. Og første året i Harstad var han tilogmed nær ved å ta de opp til 1. div. Ble jo geni erklært av hele byen der nord, mens han etter en dårlig start på sesong 2, med mye skader og spillere som forsvant havnet på kant med styret grunnet forskjellige ambisjoner og trakk seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *