Vegard Båtnes Braaten på vei til FK Bodø/Glimt

Veldig positiv pressemelding fra Bodø/Glimt i kveld!

Klubben er kommet til enighet med Lokeren. Her er hele pressemeldingen:

FK Bodø/Glimt har kommet til enighet med den belgiske klubben Lokeren om en overgang for spissen Vegard Båtnes Braaten. Det er også enighet mellom Glimt og Braaten om spillerens personlige betingelser. Dermed er storscoreren kun en medisinsk test fra en permanent overgang til FK Bodø/Glimt.

Braaten har i sesongen 2011 vært på utlån til Alta, der han har scoret 18 mål på 28 kamper og ble toppscorer i Adeccoligaen. Bodø/Glimts direktør Bjørn Tore Hansen er fornøyd med å kunne ønske Båtnes Braaten velkommen til klubben.
– Dette er en spiller vi over lang tid har  ønsket. Prosessen har tatt noe tid, men nå er jeg svært tilfreds med at vi snart er i mål. Å signere en spiller som har vært så markant  i Adeccoligaen, viser at vi mener alvor med vår sportslige satsning for 2012, forteller Hansen.

Bodø/Glimts trenerteam, Cato Hansen og Tom Kåre Staurvik, er samstemte i at dette er en viktig signering for klubben.
– Vi er umåtelig fornøyd med å signere toppscoreren i Adeccoligaen for 2011.  Vegard Båtnes Braaten har prestert godt i flere år og har i tillegg den nordnorske profilen som vi ønsker oss. At han velger Bodø/Glimt som sin neste arbeidsgiver er et kjempegodt signal i vårt videre arbeid for å styrke stallen.

Vegard Båtnes Braaten er selv storfornøyd med å melde overgang til FK Bodø/Glimt og ønsker sterkt å bidra  til at klubben når sine sportslige målsetninger.
– Jeg er veldig glad over å ha kommet til enighet med FK Bodø/Glimt. Bodø/Glimt er en av de største klubbene i Adeccoligaen, og har et uttalt mål om å rykke opp. Dette prosjektet har jeg tro på og veldig lyst til å være en del av, avslutter Vegard Båtnes Braaten.

2 kommentarer

  1. Bra for Glimt om klubben får en som scorer mål. Hvis han foreløpig kun scorer med høyrefoten, har han jo også et potensiale for å score mer. 188 cm høy – han bør trenes opp til hodespill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *