Den perfekte signeringen

Trond Olsens overgang fra Viking til Bodø/Glimt er den perfekte signeringen. Skjønner godt de brede glisene på Aspmyra da Trond ble presentert i Glimt-drakt igjen onsdag kveld.

Det er ikke det minste rart at Trond Olsen har lyst å komme tilbake til Aspmyra og Bodø/Glimt. Selv om han har opplevd store ting både i Rosenborg (ble seriemester to ganger) og i Viking (ble publikumshelt) er det i Bodø og i glimtdrakten at han tok de første og kanskje viktigste steg mot å bli den gode spilleren han utviklet seg til å bli, og heldigvis fortsatt er.

Nå vender han tilbake til en klubb som har en spillestil som rett og slett passer ham perfekt. Raske vinger har preget alle glimtlag som har hatt suksess, og det er derfor lett å skjønne det om optimismen når store høyder foran comeback-sesongen i eliteserien. Vi gleder oss til å se hvordan motstanderne skal håndtere Trond Olsen på venstrekanten og Dane Richards på høyre, spesielt i kontringene.

Hat-trick

Aspmyrapublikummet har alltid satt stor pris på den elegante midtbanespilleren, men det har sannelig ikke manglet på jubel og støtte i retning vingene. Trond fikk sin del av denne velfortjente oppmerksomheten spesielt i 2008-sesongen.

Og de fleste som opplevde Trond Olsen i de to foregående periodene hans i bodøklubben, har sine magiske Trond-øyeblikk de kan snakke lenge om.

Mange trekker fram hans hat-trick i siste seriekamp borte mot Rosenborg (2008). Mitt beste Trond-minne (så langt, vel og merke) er fra Aspmyra en iskald novemberkveld i 2007. På sitt mest effektive, intense og herlig småfrekke vis scoret Trond de to første målene i kvalikkampen som sendte Odd ned og Glimt opp.

Knallsignering

At han fulgte opp med en kanonsesong året etter hører også med.

Spillestil som passer, heltestatus på Aspmyra, en profil i norsk målestokk og nordlending. Trond Olsen er en knallsignering for Jan Halvor Halvorsen og Bodø/Glimt på så mange nivåer.

At hans signatur onsdag kveld kan gjøre det enklere for Glimt i jakten på flere spillere, er bare en bonus. Ryktene går om flere nyheter allerede rett over helgen. Uansett, med Trond på plass starter snakket om en plassering i betryggende avstand fra nedrykksstriden. Herlig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *