Børre is back!

Hør her! i gang!

Tre år som kommentarskribent i Avisa Nordland er over. Nå er det tilbake til egen blogg omtrent slik som det var før jeg gjorde en midlertidig overgang til avisen. Jeg gleder meg fordi gudene skal vite det er mye å skrive om og kommentere med Bodø som geografisk utgangspunkt. Håper du vil følge meg her enten du er totalt uenig og provosert eller finner noe fornuftig i mine skriverier. Eller begge deler.

På fotballfronten her i byen er det Glimt det handler aller mest om, på godt og på vondt. Klubben er fortsatt svært viktig for meg, enten vi snakker om A-lagets plass i toppfotballen eller vanvittige påfunn blant de ørten ansatte som har fått ansvaret for talentutviklingen. Det blir selvsagt mye om Bodø/Glimt på Hør her!

Men jeg lover at jeg ikke skal overse det som skjer på jentesiden i fotballbyen vår. IK Grand er en nordnorsk gigant som dessverre får lov til å operere uten nevneverdig oppmerksomhet om vi ser bort fra opp/nedrykk med A-laget og kampresultater.

Enda viktigere for meg i 2015 enn fotball blir kommunevalget til høsten. Vær ikke ett øyeblikk i tvil om min grunnholdning her: Dagens borgerlige posisjon har vært en diger nedtur på så godt som alle tenkelige områder. Selv med  Bodø FrPs wonderboy og romfolk-plager Tom-Cato Karlsen trygt plassert i regjeringssystemet (hvor han dessverre helt sikkert får gjort enda mer ugagn enn som varaordfører i Bodø, men det kommer vi tilbake til i 2017) har Bodøs blåblå-kamerater på rådhuset aktivt jobbet for å gjøre byen vår til et tristere sted å bo. De har lyktes i deprimerende stor grad.

Vi trenger en ny politikk som tar byen vår framover og ikke et Venstre/KrF/Sp-støttet regneark hvor den eneste visjonen er å la de som har minst få lov til å betale enda mer og de som har hatt nødvendige tilbud se disse forsvinne.

Vi trenger også å se Bodø og Nordland i en større sammenheng og følge nøye med på hvordan vår del av Nord-Norge behandles uten at vi dermed bare skal forlange uten å yte, uten å se landsdelen som helhet. Også her har jeg et ydmykt ønske om å forsøke å bidra, om ikke annet så til debatten.

Jeg tar svært gjerne i mot tips til saker og temaer. Det er bare å ta kontakt med meg via kontaktsiden her på Hør her! eller på bloggens Facebook-side.

Takk for at du leser!

PS: Hør her! inneholder i skrivende stund ca 160 bloggposter. Mange av de jeg skrev for AN er tatt med over hit, og ellers finner du stort og smått av det jeg har ment og skrevet om siden 2007. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *