Blir vi Smiths venner?

Bodø har fått en ny sportspub, og som litt over snittet interessert i både fotball og pub, føles det helt naturlig å skrive litt om hva jeg synes om Smiths Sportsbar & Grill.

Etter at The Matchbar måtte gi seg ved årsskiftet har Bodø per i dag kun én dedikert sportspub. Smiths kommer til å være alene på dette markedet fram til andreetasjen på Kaptein Larsen åpnes til sommeren. Konkurransen blir beinhard, så jeg vil anta at folkene bak Smiths ønsker å bruke sitt forsprang så godt som overhodet mulig og kanskje få på plass noen stamgjester før konkurrenten kommer seg i gang.

Min test av nykommeren fant sted onsdag denne uken, og jeg kom for å se spise, se en Liverpool-kamp og ta noen øl.

Jeg var ute i god tid, over timen før kampen startet. På det tidspunktet var det nesten flere ansatte på puben enn gjester, likevel ble jeg sittende å vente før noen fant det bryet verdt å sjekke hva jeg kunne tenke meg.

Men derfra og ut var servicen upåklagelig. Blide og oppmerksomme folk hele veien.

Mat

IMG_1499_sennep
Joda, de HADDE sennep. Men jeg var utsatt for en sennepsnekt, av en eller annen grunn.

Jeg bestilte noe som heter Classic Burger, nr. 1 på menyen. Burgeren inneholdt salat, løk, tomat, sylteagurk og majones og kom med pommes frites.

At pommes fritesen ble servert med grillkrydder som default valg var en gedigen nedtur. Men selve burgeren var rett og slett glimrende! Dette kan de virkelig, og jeg kommer sikkert til å teste meg nedover i den lange burgermenyen ved senere besøk. Før jeg avrunder det jeg skal si om maten, må jeg nevne at da jeg ba om sennep fikk jeg beskjed om at, nei, det hadde de ikke. Om det var noe med min fremtoning som fikk servitøren til å innføre en sennepsnekt der og da, se det vet jeg ikke, men kunne senere konstatere at alle andre som ba om sennep fikk sennep.

Øl

Smiths serverer Mack-øl som standard. Det er ikke akkurat min favoritt, men du har plenty av annet øl å velge i fra boks og flasker, så ingen krise. Prisen for en 0,6 fatøl (altså Mack) lå på 80 kroner om du presenterte deg som supporter for ett av lagene på skjermen. Ikke noe å si på det, egentlig.

Miljø

Den sporten du ønsker å få med deg presenteres på mange forskjellige skjermer. Det er tydelig at Smiths har ambisjoner om å vise det meste av det som kan vises på sportsfronten (hvilket jo betyr MYE), og de har såpass god plass at de helt sikkert kan kjøre mange forskjellige fotballkamper samtidig uten problem. Og de viser såvisst ikke bare fotball

Lokalet virker fresht og sporty, rent og pent.

Så blir vi Smiths venner?

Gitt at de klarer å opprettholde det gode servicenivået og kvaliteten på maten, ser jeg slett ikke bort fra at dette kan bli den foretrukne plassen om du er sportsinteressert eller kanskje mest interessert i real grillmat. Men de må henge i stroppen. 

Her er Smiths Facebook-side

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *