10 gode grunner til at Ida bør bli Bodøs neste ordfører

Portrett Ida Maria Pinnerød. Foto: Martin Losvik.
Ida Maria Pinnerød. Foto: Martin Losvik.

Valgkampen nærmer seg slutten, og som mine blogglesere selvsagt har forstått: Jeg er ikke et øyeblikk i tvil om at Bodø trenger ny politisk ledelse, og om mulig i enda mindre tvil om at vår neste ordfører bør hete Ida Maria Pinnerød. Her er MINE topp 10 gode grunner til akkurat det:

1. Med Ida får vi en redelig og hardtarbeidende politiker som jobber utrettelig for bedre skoler og flere barnehageplasser i Bodø.

2. Med Ida får vi en ordfører som aldri kommer til å beskylde deg for å snakke ned Bodø om du skulle være uenig med politikken hennes.

3. Med Ida får vi en ordfører som ikke finner seg i at det står tomme lokaler i Hålogalandsgata 131 ment for de med ruslidelser som absolutt ikke er en del av gutteklubben grei.

4. Med Ida får vi en ordfører som ser helheten i hva en kommune skal være og gjøre, for alle.

5. Med Ida får vi en ordfører som ikke skjuler prosesser og overrasker ansatte i kommunen med planer om privatisering.

6. Med Ida får vi en ordfører som vil at trygghetsalarmen skal være gratis for dem som mener at de trenger den i Bodø.

7. Med Ida får vi en ordfører som vil samarbeide med alle i Bodø om å bygge framtidas by.

8. Med ida får vi en ordfører som jobber for et samfunn hvor vi skaper og hvor vi deler, hvor vi stiller krav til hverandre og hvor vi stiller opp for hverandre.

9. Med Ida får vi en ordfører som er mer opptatt av å prate med og lytte til vanlige folk enn av å spise kanapeer med de rikeste.

10. Med Ida får vi en ordfører som vil ha ALLE med på «Ny by, ny flyplass», ikke bare de som måtte ha næringsinteresser i prosjektet.

Sånn. Så vet dere det.

Og har du ikke lyst til å stemme på Ida og Arbeiderpartiet anbefaler jeg deg det nest beste alternativet høsten 2015: Stem Rødt!

Godt valg alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *