Takk for (valg)kampen!

Mine stemmer er levert!
Mine stemmer er levert!

Valglokalene i Bodø er åpne, jeg har gjort min borgerplikt og dermed settes sluttstrek for en lang og interessant valgkamp. Takk til mine trofaste blogglesere som har holdt ut med meg og mine meninger de siste månedene!

Da er mine stemmer gitt. Foto: Anne Marie Bjørgeengen. :)
Da er mine stemmer gitt. Foto: Anne Marie Bjørgeengen. 🙂

Da Siv Jensen brølte «Morna Jens!» etter valget i 2013 bestemte jeg meg for at neste gang, ved neste valg, skulle jeg engasjere meg. Jeg kunne ikke akkurat syte og klage for at valgresultatet ble som det ble uten at jeg hadde gjort noe som helst for å påvirke eller engasjere.

Derfor er det at jeg de siste månedene har skrevet og kommentert, både her på bloggen og på bloggens Facebook-side, med en klar slagside. Helt fra «Hør her!» ble relansert i januar i år har jeg vært helt åpen på at jeg mener dagens politiske ledelse i Bodø må skiftes ut med Ida Pinnerød hennes samarbeidspartnere på den andre siden av den politiske skalaen.

Men nå er valgkampen over og jeg vil gjerne takke alle jeg har diskutert med for en artig og interessant kamp! Uansett hvem som blir ordfører etter at stemmene er talt opp mandag kveld, ønsker jeg vår politiske ledelse alt godt for byen vår og innbyggerne i den.

Jeg lover at jeg skal skrive om politikk og være kritisk der det trengs uansett om ordføreren heter Ida Maria, som jeg håper, eller Ole Henrik. Fortsett gjerne å sende meg tips på saker som du ønsker litt oppmerksomhet rundt.

Bare et lite tankekors mot slutten: Det er helt åpenbart at Ole Henrik Hjartøy har fått sine mange våpendragere med seg i oppfatningen om at dersom du kritiserer politikken deres så snakker du byen ned. Dette er en usmakelig hersketeknikk og minner ikke så rent lite om hvordan Kim Jong-un vil ha det i Nord-Korea.

La oss tåle kritikk og debatt uten at vi mistenkeliggjør de som måtte være uenig eller ha meninger du ikke liker. DET fortjener Bodø!

Men Igjen: Takk alle sammen for valgkampen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *